Actueel

openluchtconcert
Op Zaterdag 30 juni 2018 organiseert Feestcomité Landegem Vooruit een gratis openluchtconcert op de parking van Sportzaal Landegem. Iedereen is welkom! Ambiance verzekerd!

Om erin te komen, starten we om 19u00 met een Happy Hour!


Om 20u00: "Ed De Smul Band"
De meesten kennen Ed De Smul als harmonica speler en frontman van de bluesband Ed And The Gators. Maar deze keer graaft Ed dieper in zijn verleden en gaat hij terug naar het punt waar het allemaal begon. Folk, Country, Americana, Blues waren de beginselen van een nieuwe wereld die Ed op jonge leeftijd heeft ontdekt . Muziek van grootheden zoals Cat Stevens, John Hiatt , Lylle Lovet, Bob Dylan , JJ Cale enz..waren een grote inspiratiebron om zelf nummers te componeren en ze op te nemen met full band, een idee dat al een hele tijd door zijn hoofd spookte..
Wat je kan verwachten is een boeiende set van eigen nummers met een knipoog naar de Blues, Folk en Country.
ED16  


Seventy3 small Om 21u30: "Seventy And Orange"
Coverband Seventy & Orange is eind 2006 ontstaan uit het gitaargeweld van de alternatieve rockgroep Snipe en de ritmetandem van Eden. Na een aantal gast performances werd ook Julie Sohier (wiens gastoptreden in de laatste show niet onopgemerkt bleef) in 2013 vast lid van de band. Aan de vaste playlist van eigenzinnige rocknummers voegde de groep dan ook wat stevige pop-, dance- en electronummers toe. Seventy and Orange: de coverband die de betere alternatieve rock en pop op u loslaat!